top of page

Om mig

Filmfotograf. Filmskapare. Berättare.
Inom filmproduktion har jag jobbat de senaste tio åren. Jag har bland annat filmat bröllop, musikvideos, dokumentär och reklamfilm.

Jag har även jobbat en längre tid på Edisen som DI supervisor. Ett jättekul arbete där jag fick hitta kreativa lösningar, sitta med kund samt teknisk assistans gällande upplösning, framerate och färgprofiler.

I dagsläget filmar jag reklam och dokumentär, samt ett par youtube serier.

Filmar gör jag gärna, men jag finns även tillgänglig som klippare. 

Sharing is caring, Jag delar gärna information om bästa sättet att få ett bra workflow, likaså tar jag mer än gärna kritik och tips på mina verk.

Utmärkelser

BÄSTA

reklamfilm

2023

BÄSTA

foto

2023

BÄSTA

ljuddesign

2023

Bästa Reklamfilm

The Mustache Barbershop

Dalarnas Filmfestival 2023
Med värme och genuinitet serveras tittaren en liten bit livshistoria. Den enkla inramningen, det för målgruppen relevanta formatet och det smakfulla filmfotot ger filmen goda möjligheter att skapa både intresse och effekt.

Juryns Hedersomnämnande

Återvinningsbutiken

Dalarnas Filmfestival 2023

Vi vill sprida extra glitter på den väl genomförda filmen ”Återvinningsburtiken”. Genom en personlig närvaro till två starka, men motsatsen till varandra karaktärer, får vi delta i ett ögonblick av deras liv. Vacker gestaltning om människor där arbetsplatsen och sysslorna de utför avslöjar om deras personlighet och tillvaro.

 

Bästa Reklamfilmsljud

 The Mustache Barbershop

Dalarnas Filmfestival 2023
En stark historia som ackompanjeras av en väl vald musik, en autentisk och rörande berättarröst och en fin mix. Det spelar ingen roll om tittaren ser den på dator eller telefon, det är krispigt ljud oavsett.

Bästa Reklamfilmsfoto

The Mustache Barbershop

Dalarnas Filmfestival 2023

Genom ett elegant, nära och samtidigt realistiskt foto får tittaren komma verkligt nära. Fotot lyfter smakfullt fram kärnan i budskapet.

bottom of page